Angående idags tidsregistrering + fraværsregistrering på studiebænken

Én af de få eksempler på at undertegnede nogensinde har snydt folk, har været dengang det gik på fraværsregistrering , danmade.dk/produkter/fravaersregistrering, dengang jeg var studerende. Dengang foregik timeregistrering , danmade.dk, ved at et papirdokument blev videgivet rundt i undervisningsauditoriet, og så skrev man ens studienummer så man ik fik fraværsregistrering. En del tilfælde har jeg dér noteret mine veninder, i det tilfælde de ikk havde mulighed for at komme til en gang undervisning.

I månederne bagefter gymnasietiden arbejdede jeg et sted, hvor vi jævnligt noterede timeregistrering. Ikke beregnet til fraværsregistrering men for at tjekke kollegernes mødetid nøjagtige. Egentligt var det ganske smart, for sådan fik vi timebetaling i nøjagtigt de timer, vi arbejdede.

Fraværsregistrering og timeregistrering er igen igen formålstjenstligt, hvor jeg har job for tiden. Fraværsregistreringen er her bedre og naturligvis digitalt siden jeg var ung og timeregistreringen er bestem ik noget som at der forstyrrer opgaverne på jobbet. Alles lønsedler er hundrede % ulastelige når vi bruger timeregistrering. Med dette i baghovedet har jeg ubetinget et rigtig godt indtryk af fraværsregistrering gjort via sådan en tidstypisk tidsregistrering som den virker i dag..