Brugende 3d design København kan jeg fremstille tredimensionelle modeller af alle mine finurlige opfindelser

I tyve sæsoner har jeg kaldt mig bygningsdesigner, og jeg har hver gang kunnet lide at tegne flotte ejendomme, & se lykken i mine kunders ansigter, dersom de får øje på resultatet. Vi anvendte meget tid på at designe vores bygninger med papir samt pen og hyppigt danne prototyper med papmache, ler eller træ, da jeg først blev ansat som ingeniør. Det var naturligvis en smule en lettelse, dengang vi skiftede til modeller på computeren, for det tog ganske lang tid. På ingen tid var jeg i stand til at designe en bygning med hjælp fra computermodeller, samt vi kunne endda emaile modellerne til kunderne, så de fik mulighed for at udforske boligen i deres egen tid. Dog helt sikkert forekommer det besværligt at opnå et godt indtryk at dit fine hus, dersom du kun kan beskue det elektronisk. Af den grund blev udviklingen af 3d print prototyper København en enorm hjælp for vores branche!

Vha. 3d design København har vi mulighed for at omdanne vores elektroniske modeller til rigtige modeller vha. 1 tryk på en knap: simplere kan det altså ej blive! Vi kan simpelt kreere 3d print prototyper København, der er i stand til at virkeliggøre deres drømmedesign, hvis vores klienter begærer det, efter at have set deres hus på computeren. Jeg har tilmed anvendt 3d design København til at designe et par ting til mit hjem: eksempelvis printede jeg en knap til vores ovn, der ikke fås på markedet i dag.