Der kommer nemt stenslag i min forrude

Da jeg kørte på vejen her forleden dag, var der et stenslag i min bils forrude. Jeg har næsten just haft bilen til reparation, men igen skal det ske, og af den årsag blev jeg ret ærgerlig. Det tager dog heldigvis ej så længe, bare omkring en tredive minutters tid. Tillige mener jeg, at vores bil er forsikret, og glasskader er vist inkluderet, men jeg er i tvivl, så jeg skal lige spørge min kæreste. Det betyder i alt fald, at reparationen af det førnævnte stenslag i bilens forrude bliver gratis, medmindre at vi er nødsagede til at skille os af med en sum penge for vores selvrisiko til forsikringen. Tænk hvis stenslaget kræver udskiftning af hele forruden, for det er nemlig et temmelig stort stenslag. Det gør det forhåbentlig ikke, grundet at det formentlig vil komme til at tage længere tid, og det vil også blive mere dyrt for os, altså hvis vi selv skal betale. Faktisk synes jeg, at min bils forrude nemt får stenslag. Findes der forskellige kvalitetsniveauer på en forrude? I har formentlig allerede fornemmet, at jeg ej er specielt god til biler. Men det er altså også mest mænds interesse og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Det eneste, som betyder noget for mig, er, om min bil ser flot ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>