Efterskole teater er den beskæftigelse min datter holder allermest af…

Det just kommende år bliver svært – min hjælpsomme datter ska på efterskole!! Det her ophold er en ting hun har funderet over længe. Alligevel må jeg sige, at også jeg tror, at det at spendere et år på en efterskole er en skøn idé!! Min yndige datter har uheldigvis været fanget i en folkeskole-klasse, hvor der har foregået enormt meget mobning og fjendskab. Det er ik kun hende, at pigernes mobning er henvendt mod, men det har skabt en super skrækkelig stemning og omgangstone… & jeg er helt overbevist om, at det er noget godt, at hun kommer væk fra sådan noget skadeligt noget… Hun vil gerne gå på en efterskole sjælland (http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html). Dét har hun afgjort med sig selv, af den årsag at det er tilpas langt væk fra os!! Men samtidig ik´ så langt, at det tager umindelige tider at rejse hjem på weekend-visit!! Hun går koloenormt meget op i klassisk dans, så vi søger en skole, hvor de kan tilbyde efterskole dans (http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html)! Hun har danset rundt siden hun var en lille pige, & har altid elsket at stå på en scene! Derfor vil hun også gerne finde frem til en skole, hvor mulighederne er der for, at man kan spille efterskole teater (http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html)

Der er ik tvivl om, at vores datter et-årige-ophold på en efterskole sjælland er en god ide. Men ikke desto mindre må jeg alligevel også slå helt fast, at det bliver svært, at hun for en god rum tid ska bo et andet sted end os! Jeg tænker også, at det kan forklares med, at hun er den første lille rolling, der forlader hjemmet. Heldigvis har vi stadig en hjemme i huset, som vi ka kramme! Jeg er slet ikke usikker på, at hun kommer til at blive meget begejstret for at ku udfolde sig med både efterskole dans & efterskole teater. Så selvfølgelig skal hun tage af sted, også til trods for, at hendes moar har meget vanskeligt ved at slippe styringen!! Jeg var faktisk selv på en efterskole sjælland, så jeg begriber, hvor helt igennem fantastisk sådan et efterskole ophold kan være!! Jeg havde en fantastisk tid på min efterskole, og det skal hun selvfølgelig også have!! Det har hun fortjent efter nogle virkelig svære år.