En del leder efter en kompetent efterskole 8 klasse!

Beklageligvis har vores ældste søn ik’ brudt sig om sin skoleklasse. Der har været en ringe dynamik… Og desværre har han været offer for mobning… Det har bare været forfærdeligt. Jeg har været ked af det, & dét har han absolut også været. Vi har nu til formiddags finally indset løsningen på problemet. Vi har bestemt, at han rejser på efterskole i 8 klasse! Det er om mindre end et år, så han ska’ ik være ked af det i særlig lang tid endnu! Vi er alle temmelig lykkelige for denne plan! Egentlig var det vores rolling, der fandt på efterskole 8. klasse. & os som forældre støttede komplet op om hans gode forslag, da han indviede os i det, for snart tretten måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt godt om at rejse på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik bekymret på nogen måde! Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være godt for ham at komme på ny skole…

Vi har ærligt talt dét luksus-problem, at vi ik ved, hvilken efterskole, vi skal bestemme os for… Der er et hav af efterskoler, og jeg har forsøgt at skabe mig et overblik, men jeg føler, at det er hårdt… Så jeg håber, at i derude vil bistå mig med at finde frem til en fortrinlig efterskole 8. klasse… Jeg ved kun, at det ik er alle former for skoler, der kan tilbyde 8. Klasse-undervisning, så glem ikke, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse! Som det mest essentielle håber vi på at kunne opstøve en efterskole 8. klasse, som tilbyder keyboardundervisning… Dét elsker han rigtig meget, & det har hjulpet ham fantastisk meget, når og hvis han har været grædefærdig… Så det ville være super, hvis vi kunne opspore en efterskole 8. klasse, som kan bistå ham med at arbejde på sit talent.