Er du optaget af efterskole svømning, er en international efterskole det perfekte sted.

For størstedelen bør 12 måneder på efterskole svømning blive nøjagtig dét, de har behov for, nemlig en pause, hvori de kan udvikle interesser såvel som at modnes. Det kan føles vanskeligt når man er ung at finde ud af, hvad for en vej man bør tage i sit liv – HTX, murer, naturvidenskab, sprog? Heldigt nok findes der en efterskole til en hvilken som helst smag – uanset om det skal være idræt, fotografi, spiritualitet eller musik. Der findes ingen grund til at vente med at tilmelde dig til et år, du ikke nogensinde forglemmer!!

Benytte et fuldt skoleår til at udføre din yndlingssportsgren & desuden have et sundt og oplevelsesrigt ophold der får masser af udfordringer, kan du hos os, af den årsag at denne håndbold efterskole - halstedhus.dk/efterskole-haandbold – har lagt vægt på sport. Du har tilmed mulighed for at variere mellem de forskellige idrætsgrene under dit ophold, da vores efterskole kan tilbyde idræt til enhver smag… Eksisterer der overhovedet noget mere fantastisk? Hvis du eksempelvis elsker golf, kan du forsøge 12 måneder på en golf efterskole {halstedhus.dk/efterskole-golf}, således at du får lov til at bruge al din energi på din favoritidrætsgren!

En af de bedste aspekter ved en fodbold efterskole {halstedhus.dk/efterskole-fodbold} bliver, at du der får mulighed for at skabe kammarater for livet. Det kreerer nogle utrolig holdbare bånd, som varer ved hele livet, hvis man dagligt under opholdet sidder til bords, står op samt dyrker idræt sammen med den samme lille sluttede flok!