Få fat i en elektriker Virum, der opfylder dine forestillinger komplet

Da vi købte vores fine villa nogle årtier tilbage, ville det slet ikke være faldet os ind, at min mand & jeg skulle anvende så mange timer på at fikse alle ledninger. De forrige beboere var nok amatør-elektrikere, samt havde faktisk bøvlet med samtlige samlinger. Blot det stormede lidt i haven, forsvandt strømmen i noget af boligen, & det virkede ikke muligt at tænde for mere end ét apparat af gangen. At vi behøvede rigtig hjælp fra en elektriker Virum, blev vi snildt klar over.

Desværre begik vi den fejl, at vi bare valgte den første elektriker Farum, som min kæreste & jeg fik øje på. Denne elektriker Farum endte med at være dårlig og ubehagelig, samt efter udelukkende en måned var de repararede samlinger faldet fra hinanden. For ej at begå samme fejl igen, anvendte vi pga. dette meget tid på at researche elektrikere, førend vi valgte en anden til at ordne vores ejendom. Min husbond og jeg sørgede for at ansætte en elektriker Holte, som var hårdtarbejdende & dygtig, med positiv tilfredshed fra andre husejere.

Min husbond og jeg ansatte langt om længe en lokal elektriker Holte, som endte med at være intet andet end fantastisk. De klarede hele vores bolig på bare en uge, elektrikerne viste sig at være enormt venlige samt service-mindede og derudover ganske rimelige i forbindelse med omkostninger. Vi var helt tilfredse med slutresultatet, plus det hele fungerer perfekt endnu.