Familievognen må have et styk slibning – og det bli’r en tilbundsgående glasblæsning el. sandblæsning

Vores familieøse skal have en form for slibning [http://www.gladsaxemetal.dk/slibning]. Kæresten og jeg søgte lidt på, hvad vi bør vælge af slibning & bag efter undersøgt forskellen mellem glasblæsning (http://www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning) og sandblæsning (http://www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning). Vi har set på en privat bilhjemmeside, at glasblæsning virker som en form for sandblæsning, men at glasblæsning, præcis som navnet antyder, er en slibning som sker med fine perler af glas i stedet for sand. Modsat sandblæsning er glasblæsning vidst ikke så slibende men mere gøre fladen ensartet. Derfor bli’r vi lidt i tvivl, om et styks glasblæsning reelt er det bedste.

Min bror Noa har spurgt, om hvorvidt Min kæreste og jeg regler med at indhente tilbud på prof den slibning eller hvorvidt min kæreste og jeg regner med at gøre det på egen hånd. Min kæreste og jeg søgte lidt efter tips i forb. med gør-det-selv sandblæsning & glasblæsning, men undertegnede har sandelig ikke evnen eller modet for at påbegynde det projekt. Undertegnede er sørme ikke byens sande håndværker. Og på 1 af hjemmesiderne der tilbyder vejledning til at fikse sandblæsning selv, skriver de, at du ligefrem kan risikere at fræse familiebilen skævt, og at arbejdet snavser abnormt forfærdeligt. Og ja, det skulle nemt passe, at det ender galt, såfremt jeg forsøger mig med en gør-det-selv glasblæsning. Så må vi nærmere lade de dyre faglærte om at klare den slibning.

Efter den slibning er klaret må spanden have ny lak. Og der er vi så ej enige om valg af farve. Skal det blive en klassisk sølv eller sort, eller vi kunne vælge et styks mere sporty orange eller rød. Den sag vil jeg og kæresten debattere i mens vi opnår introduktionstilbud på sandblæsning. Derfra vil kæresten og jeg se, hvem som vinder uenigheden.