Forstår I ulemperne ved glasblæsning…?

I løbet af utallige vintre har jeg styret min egen forretning. Lige så langt jeg kan mindes, har egen butik været en kontinuerlig eskapisme for mig. Det har til alle tider interesseret mig at være virksomhedsejer. Jeg har været underlagt en barsk opvækst, & jeg føler måske, at det er derfor, at jeg nu konfronteres med et absurd stort behov for at være min egen herre. Der var ingen forælder til at hjælpe mig på vej. Gesjæften forsøger at sælge ting til huset, for eksempel et plastvindue til en vinterhave (http://www.win-door.dk/udestuer-og-vinterhaver/vinterhaver-vinterhave), solarlux (http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/foldedore/solarlux), udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning (http://www.win-door.dk/terrasseoverdaekning), et pvc vindue samt en plastdør til, hvor den er behøvet. Branchen, jeg er i, er dyrisk, & der er slåskamp om de handlende, men jeg har lige siden jeg var en lille rolling været en stærk person.

I det tilfælde en klient går ind i forretningen & er på udkig efter et brugbart plastvindue, en bestemt type solarlux, en herlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en smart plastdør, er jeg beredt med min bedste rådgivning. Jeg går ekstremt op i, at et ophold i min forretning absolut må være en imødekommende begivenhed. Absolut er jeg også interesseret i, at mine ”gæster” rent faktisk bruger deres opsparing på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der indgår i mit sortiment. Men frem for alt begærer jeg at etablere et forhold til mine købere. Jeg er klar over, at det adskillige gange resulterer i, at en forretning kører med overskud. Jeg lever for min gesjæft, & for at iværksætter, & bevise for alle dem, der slog hånden af mig, at jeg er værdifuld. Ligeledes ønsker jeg, at hjælpe køberne med at vælge det helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, og indrette sig med dén vinterhave, de i længere tid har ønsket sig, det mest fantastiske pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der falder i deres smag. Dét betyder, at jeg er stolt af mig selv som menneske…