Havde I regnet med at fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul måske kunne finde vej ind i min villa

Mor her har hvilket I måske har kendskab til, hapset mig, et stk ny fyr. Og netop så behagelig og hensynsfuld manden er, lige så ellevild er han med at fiske og dermed også fiskehjul - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskehjul – , fiskegrej - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej – og fiskestænger - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskestaenger – . For kun halvanden måned siden gjorde jeg mig ikke nogen som helst tanker vedr fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej, men men nu hvor mig har tilbragt nogle cafeaftaler, hvor jeg udspurgte han om hans interesse og hans fritid, hvor manden berettede om hans fiske-interesse, så ved jeg her for tiden noget meremeget mere om sådan noget fiskeri-halløj & dermed også fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger.

Undertegnede holder af daten, og undertegnede kan overraskende nok godt se jegog manden flytte i lejlighed sammen sometime i fremtiden. Men altså. Så vil ryddelige jeg til at bo sammen med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej. Kan pertentlige jeg det. Mor her ved når alt kommer til alt ik’, hvordan han opmagasinerer med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Hvorhenne får jeg fiskestænger plus diverse fiskegrej anbragt på en diskret måde? Forhåbentligt er fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger ting der har bolig i loftsrummet.

Det kan lade til at være et styk stillestående date, når vi nu kom ind på fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Men den mand lader til at være noget så henrykt omkring fiskegrej og gud ske lov tillige fuldkommen munter, og som følge af det kunne han bestemt nogle historier fra hans fisketure, hvor herren tog ud med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og set alt muligt underligt. Hvem sku’ have forventet, hvordan genfortællinger med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul ville få undertegnede til at skrige sådan af grin? Det var lige et stk vink til herrerne. Såfremt I er spøgefuld, kan I godt slippe afsted med underholdning om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej og interesser som fiskeri, modelfly eller måske biler.

Og 3. væk-fra-cafeen-date? Den bliver selvfølgelig et styk fisketur med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og fuld oppakning, tålmodighed og madpakke