Jeg elsker bare kostumer, parykker, masker og sminke at gå amok i til enhver fester og andre lejligheder

Jeg vil slå det fast straks. Undertegnede har stor glæde af at gå amok med kostumer, masker {dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73}, sminke {dramashop.dk/category/sminke-grimas-115} og parykker {dramashop.dk/parykker/category/parykker-75}.

Moi kender et par bedsteveninder som har det på samme måde & som tit genererer sine kostumer og skaffer fine masker og opfrisker videre på maskerne. Især én veninde er virkelig glad for altnærmest alt når det kommer til kostumer, parykker, sminke og masker og vi har taget til sæsonsalg af parykker og kostumer, når teatrene åbner til udsalg. Rikke-Viktorias nyeste masker har hun tillige scoret på et salg, og nu pynter de hendes badeværelse.

Min kæreste er sadly ikk helt så begejstret for sminke, masker, parykker og kostumer. Frank desværre for ham født 3 dage før dagen for fastelavn, og derfor er jeg nu i gang med at fundere over, hvordan jeg skal tale ham ham til at vi skal holde et fastelavnsfestivitas, så dem der synes det er fedt må være kreativ med masker, sminke, kostumer og parykker.

Undertegnede mener sminke, parykker, kostumer og maskerer skide sjovt. Det sætter ligesom et virkelig spøgefuldt islæt. F. exempel sidste nytår, hvor Tobias og Maja, der evig og altid møder i jeans og bomuldsbluse hvis én af vennerne fejrer 30 års fødselsdag, helt og aldeles overraskede mig og kom i tyl og jakkesæt med store masker & sminke (også for hans vedkommende! – uuh han rundede det af med smukke smokey eyes). Det var så fedt. Jeg og min roomie ankom i fede victoriatids kostumer og outrerede prangende parykker. Absolut morsomt.