Jeg glemmer aldrig mit lærerige år på rejsearrangør efterskole

For en uge siden blev jeg inviteret til en fest med min gamle årgang fra den personlig udvikling efterskole, hvori jeg gik i en sæson efterfølgende niende årgang. Det er snart over 20 sæsoner siden, jeg opholdt mig der, så jeg glæder mig ret meget til at finde ud af, hvorledes samtlige af mine venner har klaret sig, og hvor de har job. Jeg er sikker på, at det bliver en enormt fornøjelig klassefest, under hvilken vi kan snakke om flere af de spændende erindringer, vi har fra vores tid på efterskole outdoor.

Opholdet på rejsearrangør efterskole blev det, som jeg så frem imod størstedelen af niende klasse, for jeg havde set utallige historier om, hvor fantastisk det ville være. Jeg havde fundet ud af, at jeg ej var klar til en gymnasiel uddannelse, for jeg var overhovedet ikke klar over, hvilken type af fag, jeg kunne tænke mig at studere. Derudover havde jeg lyst til at prøve nogle en smule forskellige skolefag, der ikke kan vælges på gymnasiet, fx boksning. Den rejsearrangør efterskole jeg skulle være på, havde en masse interessante emner, som jeg var ret spændt på at komme i gang med.

Jeg ville til at begynde med prøve efterskole boksning, fordi jeg syntes den slags virkede totalt sejt, og fordi jeg på samme tid gerne ville tabe mig lidt plus være lidt stærkere. På samme tid kunne jeg tænke mig at have efterskole outdoor, i hvilket man lærer at overleve i det vilde brugende naturen. Jeg anvender kort sagt disse talenter rigtig meget siden, fordi min kæreste og jeg er rigtig begejstrede for at campe i rolige skove borte fra mennesker.