Jeg har skærpet mit kendskab vedrørende glasblæsekabine, blæsemiddel og slyngrensning

Firmaet hvor min bror har fået ansættelse arbejder med brug af glasblæsekabine , http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning, , forhandling af blæsemiddel , http://katalog.prebenz.dk/blasning, og slyngrensning , http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning, . Kender I læsere til det? Jeg indrømmer gerne at, undertegnede kender ikke meget til glasblæsekabine, slyngrensning og blæsemiddel, men nu har jeg gjort lidt undersøgelse, så jeg kan sladre med min bror og forstå, hvordan han arbejde.

Slyngrensning kan skure ret store ting er fylder på maks 3 x 3 m.. Et specifikt anlæg udfører denne her slyngrensning, hvor emnerne bli’r ophængt. Fine kugler i stål bliver under slyngrensning varpet mod produktet, der efterfølgende bliver helt fint. Jeg kunne ikke finde en hjemmeside om, hvilke emner det er muligt at behandle med slyngrensning, så det spørgsmål må jeg høre min bror om.

Glasblædekabinen kan bl.a. bruges til på biler og hvis man sandblæser emnet kan du få et mattere virkning end når du bruger glasblæsekabine. Undertegnede fatter ik helt, hvordan en glasblæsekabine virker, men anlægget kan sandsynligvis i samme moment anvendes til knive.

Blæsemiddel anvender min storebror jævnligt til overfladearbejde – blandt andet ifm slyngrensning eller i glasblæsekabine. Til blæsemiddel kan man eksempelvis anvende plastgranulat, glasperler, stålshot eller jerngrit. Så vidt jeg ved er det glasperler virksomheden bruger til blæsemiddel i denne her glasblæsekabine.