Jeg virker altså mega træt af at fikse frankering hver eneste dag – jeg leder efter en frankeringsmaskine pris

Jeg føler mig simpelthen rigtig udkørt af dette, for hele arbejdsdagen er jeg her & sammenfolder papirer, lægger dem i konvolutter og udregner porto i flere timer. Jeg blev egentlig ansat som sekretær, samt dette var egentlig et fint arbejde inden afdelingen startede med at firdoble vores udsendelser. At virksomheden køber et par apparater, der har mulighed for at ordne opgaverne mere effektivt, har jeg besluttet mig at jeg foreslå, for jeg simpelthen ej får overskud til andre opgaver end at sende post. For de klarer falsningen effektivt og på ingen tid, er jeg godt klar over, at falsemaskiner er en god investering. Anvendende falsemaskiner undgår man på samme tid skæve foldninger plus fingermærker på dokumenterne, hvilket kort sagt ser mega amatøragtigt ud.

Således at jeg aldrig bliver nødt til at være bekymret for, om vores post nu får rigtig frankering eller ej, kan man finde en frankeringsservice, som er i stand til at sætte porto på breve med live priser, har jeg derudover hørt. Der kan blive store penge at undgå for firmaet, for en frankeringsmaskine pris er desuden en del nemmere sammenlignet med at anvende portomærker. Samtidig sparer vi naturligvis adskillige timer, på grund af at jeg ikke behøver rende af sted for at erhverve frankering hver dag. På grund af at alting vil blive samlet i min frankeringsmaskine pris, undgår jeg samtidig at holde regnskab over alle omkostningerne benyttende frankeringsservice.