Mellem min mand og jeg har vi uenighed – lagkagefyld og børnelege versus hegnsstolper plus havelåger

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Manden kan for tiden ikk gruble over noget som helst end hegnsstolper og havelåger, samtidig med at jeg tuller rundt & overvejer den mindstes fødselsdag omkring fyldet til lagkagerne samt boller. Ej seriøst. Min kæresten og jeg ska’ til at have udskiftet havens nedslidte indhegning, og projektet stiller krav til nye hegnsstolper og at jeg og ham ska’ vælge mellem mange forskellige havelåger. Fint nok, men ku’ alt det havehalløj ik godt være på standby til når ham og jeg har overstået børnefødselsdagen, når ham og jeg får besøg af syvogtyve kiddos? Alt det festivitas er lidt pyyyh at klare helt alene, tænker praktiske jeg.

Så snart børnehaveungerne er spist af med jordbær/kiwi/chokoladelagkage og underholdning, så ska’ kæresten og jeg sammen anskaffe havelåger og hegnsstolper. Hvis det ikke sker hurtigt så regner moi ikke med, at travle jeg får fred for hans sniksnak vedrørende havelåger med lås, haveplaner og hegnsstolper i træ vs alu. Decitions decitions

Jeg har ik’ grundt over hvad jeg bedst kan lide inden for hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger har bare været sådan noget, som var der i forvejen, hvor jeg som barn har levet. Men manden og jeg må beslutte os for den slags, nu og her hvor vi lever i murermestervilla. Kæresten fandt lidt rationelle firmaer på nettet og ønsker ikke på egen hånd at beslutte sig for hegnsstolper i aluminium eller træ. Undertegnede er vidst gladest for træ, meen alu-hegnsstolper er måske mere holdbare? Jeg ved det ikke?

Kæresten og mig har snakket om at få en højere låge til haven, og der har manden opdaget et par lækre og robuste havelåger, der heldigvis også har lås. Sådan noget lyder godt, da kæresten og jeg lever for enden af vejen, hvor der har været utallige indbrudsforsøg.