Mig og kæresten er idag super glade for husets flotte forsatsvinduer

Siden vi flyttede ind i det gamle, lidt slidte villa, så opnåede jeg nye kompetencer inden for risiko for skimmelsvamp til forsatsvinduer [www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer] og isolering. Det er lidt vildt. Manden & mig har gjort vores for at udrydde det skimmelsvamp, som min kæreste opdagede i soveværelset på 1. sal og samtidig efterisoleret samt fået opsat forsatsvinduer. Det vurderer jeg er ganske godt fikset af & jeg, som at der begge to er vokset op i almennyttig lejlighed med en der kommer og fikser alt.

Vinduer med glas uden sprosser kaldes forsatsvinduer. Praktiske mig monterede husets forsatsvinduer på vinduerne. Det var heldigvis hurtigt klaret. Det er tillige muligt at montere vinduer der er koblede og komme frem til det samme. Men mig & min kæreste har virkelig en kø af ting og sager, som at der ku’ benyttes moneter på, og den type vinduer kostede ganske meget mere end forsatsvinduer.

Såfremt til forsatsvinduer, så kan du komme af med kondens og træk. Villaen havde ganske meget fugt og kondens dengang vi moverede ind, og jeg og ham blev hurtigt opmærksomme på, at vinduerne var noget, der skulle repareres. Derefter googlede jeg og fandt med det samme ud af, at forsatsvinduer er det bedste for vores villa.