Mon mine læsere kan anbefale et højskoleophold? Optimalt højskole musik og højskole journalistik – men ikke højskole sport?

Undertegnede afslutter gymna i juni & vil derefter ret gerne på højskoleophold {www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/bredde-og-fordybelse} på en rigtig god højskole. journalist og også højskole kunst {www.odderhojskole.dk/lange-kurser/kunst-design/om-kunst-design} er områder undertegnede er er fascineret af, og moi grubler over hvorvidt det er én af de retninger undertegnede bør tage, når undertegende skal finde ud af, hvad jeg vil studere bachelor. Og så er jeg jo lykkelig for musik – også højskole musik der er velegnet til samspil og fællessang. Min veninde skal på et stk specifik højskole musik-tema, men jeg foretrækker at komme på et højskoleophold, hvor der er mange fag at tage. Har I hørt om en denne type højskole? Journalistik eller højskole musik-linjesom I også vil anbefale?

Min broder spørger undertegnede ikke råd af, trods drengen netop har været af sted på højskole. Sport er Nords et og alt, så det var klart nok en højskole sport {www.odderhojskole.dk/lange-kurser/sport-fitness/om-sport-fitness}-linje drengen gik efter, da han skulle vælge højskole. Journalist skal han ik’ blive, så slet som han formulerer sig hehe. Storebroder er bestemt ik’ til højskole journalistik eller højskole musik.

Her for tiden internetsøger jeg i hvert fald løs på alt hvad jeg kan finde om højskole kunst og højskole journalistik. Højskole sport undlader jeg bare he he. Og så medbringer musikglade jeg også hurtigt søgeordet højskole musik for at fundere over, hvorvidt jeg kan score mig et højskoleophold med sang plus samspil og en slags højskole musik. Det ville være så dejligt.

Søger jeg på søgeord som højskole kunst og højskole journalist finder jeg tre-fire nysgerrighedssækkende steder nær Risskov, men heldigvis ikk ligger lige i nægheden af min fødeby. Godt nok er undertegnede til højskole musik og højskole kunst og fællesskab, men mine musikerforældre må altså holde sig væk og kun dukke op ved udstillinger og koncertaftener hvor de kan overvære den stolte datters højskole kunst og højskole musik Ellers kommer de sgu bare rendende.

Noget jeg spekulerer er, hvordan niveauet på undervisningen er på en højskole. Journalistik kan jo være så meget, når det kommer til hvorvidt deltagerne er 23 som undertegnede eller snarede er og har brug for lidt mere konkret erfaring oven i sin bachelor i kommunikation. Pyyh jeg går nu ud fra at det ikke er mistede kræfter på en højskole. Kunst er jeg interesseret i. Hvorvidt det bare tilbyder en traditionel forelæsning eller hvorvidt jeg vil komme til at selv at prøve egne talenter af med højskole kunst .