Omkring at sende mad-ud-af-huset plus at skulle bruge yderligere termokasser, en palletank samt plastkasser

Undertegnede har over længere tid måtte undvære et par solide plastkasser til blandet oplagning. Desuden har jeg behov for termokasser til at fragte grøntsager, fisk mm i firmaet. Forleden fik jeg den ide at bruge en palletank med taphane, når jeg skal af sted til firmafester og børnearrangementer hvor der er drikkevarer i kæmpe mængder. Så nu så undertegnede et fordelagtigt firma, der sælger plastkasser, termokasser samt palletank hvor jeg bestilte både plastkasser, palletank og termokasser præcis til mit behov.

Plastkasser kan købes i mange formater og sådan nogle plastkasser er simpelthen super gode til transport og opbevaring af blandt andet fisk, kød og grøntsager. For eksempel kan man få plastkasser som er klapsammelige, så de ikke optager meget plads, hvis de er klappet sammen. Det er sådan nogle plastkasser, praktiske mig købte.

Min nyvalgte palletank opbevarer læskedrikke, regnvand og rengøringsmidler. Jeg kender til flere personer som at der opsamle regnens vand i sådan en palletank, men jeg planlægger, at tanken bl.a. virker fortrinlig til læskedrikke, til når der er arrangementer for børn eller firmaer. Det kan tænkes at jeg også burde supplere med et stk palletank til havens regnvandsindsamling.

Jeg planlægger at gøre brug af de smarte termokasser til bl.a. til at i mens jeg som selvstændig er på farten og transport af isterninger. De termokasser jeg købte har et godt dæksel og en brugbar dimension .