Påhængsmotor; Hvad for én skal du købe?

For en hel del danskere, er det, når det på ny går i gang med at føles hedt, & månederne juni, juli & august indberetter deres fremkomst, enstydigt med sejlture. Lige meget om det er speed og spænding i en lynhurtig speedbåd, som er dit foretrukne valg, el. om det tværtimod er en fredelig tur i 1 klejn kano, er det fantastisk rart at opleve den danske sommer til søs!

Nøjagtig derfor investerer en god del danskere i 1 påhængsmotor – & det er et vidunderligt påfund. M. en påhængsmotor undgår man faktisk at skulle gøre det besværlige slæb alene. Du kan tværtimod bare sætte dig ned og nyde det vidunderlige vejr, imens påhængsmotoren styrer robåden fremad.

Hvilken påhængsmotor, du har brug for, afhænger af, på hvilken facon du benytter jollen. Er du tilhænger af mægtig høj speed? I så fald må du købe en volumiøs og kraftfuld påhængsmotor, som kan formå at skubbe dig igennem bølgerne m. lynende hurtighed. Er du på den anden side i højere grad ude efter en rolig tur? Hvis svaret er ja, er det en lidt mindre påhængsmotor, du skal bruge.

Ét er i hvert fald dødsikkert, og dét er, at såvel store som beskedne robåde har gavn af en påhængsmotor – & det har du ligeledes. M. en sådan er sejladsen jo betydeligt mindre besværlig, og det kan jo kun være et plus. Faktisk er det klogt allerede nu at gå i gang med at kigge efter en påhængsmotor. Når det først bliver godt vejr kommer der jo til at blive stor efterspørgsel, & det er synd at måtte gå forgæves.