Vedr. anvisning fra en ven, gøren brug af vikarbureau og benytte en prof. bogholder til regnskab

Jeg har stor begejstring for at benytte et vikarbureau, når jeg har glæde af en bogholder som kan ordne det månedlige regnskab i mit firma. Matematik og regnskab bliver nok aldrig min stærke side. Et vikarbureau er helt sikkert herligt, for der sendes altid en genial bogholder der kan organisere mine udgifter. Det er efterhånden 2 år siden at jeg startede på at få en bogholder fra et vikarbureau til regnskab i mit firma.

Mens undertegnede var uvant blogger brændte jeg hurtigt mine naller på virksomhedens regnskab. På det tidspunkt skete det at min barndomsveninde betroede om et godt vikarbureau, hvor jeg kunne få en øvet bogholder, som at der udarbejdet virksomheders regnskab før man har set sig om. På den måde kan du droppe at spilde tid med det helt alene. Til virksomheders regnskab foretrækker jeg i øvrigt en bogholder der er hos et vikarbureau fremfor en bogholder, der arbejder selvstændigt, for dermed føler jeg mig forsikret om, at at jeg får mit arbejde klaret inden for kort tid.