Vi skifter til kornfrit hundemad fra butikken hvor jeg køber hestefoder fra billig hundemad

Vovsen døjer med nogle maveproblemer for tiden. Det er lidt ærgerligt, men rygtet går, at det skulle hjælpe at udveksle hundemad » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Iceland-Pet.aspx, og vælge kornfrit hundefoder » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Kornfrit-foder.aspx,. Mest har jeg og familien kun shoppet brugsens hundemad, men jeg så, at vi kan få leveret kornfrit hundefoder i den butik hvor jeg forudbestiller hestefoder » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hest/Viking-hestefoder.aspx, til Blue og Holli.

Manden og mig køber hestefoder i en god og billig webbutik, men dåser med hundemad finder familien oftest bare i Lidl. Men nu planlægger vi at eksperimentere med at bespise hunden med kornfrit hundefoder indkøbt sammen med leveringen af hestefoder og give det nye foder en mulighed. Her i weekenden udfører manden eller jeg bestillingen på hestefoder og det nye hundemadOg derfra må lilehunden gerne få en fin mave.

Vovsen er fra naturens side beregnet til noget bedre end hundemad med hvede og majs, så personligt tænker undertegnede at kornfrit hundefoder er mere naturligt for vapsen. Moi har ikk tidligere gået efter specielt hundemad til mine hunde, men nok er at skifte foder uundgåeligt med noget kornfrit hundefoder, så vi har en glad Vega igen.